Arkitekttegning af tilbygning

Jeg tilbyder

Gennem de sidste 20 år har jeg visualiseret drømmene for både private boligejere, erhvervslivet og offentlige institutioner. Så hvad enten du skal have hjælp til en ombygning, visualisering af projektet, lokalplaner eller noget helt andet, så brug min erfaring til at komme sikkert i mål.

Vi starter med et interview, hvor vi sammen fastlægger rammerne for projektet. Derefter vil jeg levere 3 skitseforslag ud fra disse rammer samt det ønskede budget.

Send mig en besked via kontaktformularen herunder og jeg vil så vende tilbage med svar og et prisoverslag på projektet. Du kan også ringe til mig på telefon 40 61 77 49.

Før I går i gang med byggeprojektet

Hvis I skal i gang med et byggeprojekt, skal I overveje at hyre et arkitektfirma, som kan hjælpe med at planlægge og gennemføre projektet. En god arkitekt hjælper jer med at afklare jeres idéer og behov og sikrer, at opgaven løses bedst muligt arkitektonisk og byggeteknisk. Derudover sikrer I jer også, at projektet overholder gældende love og regler.

Rådgivning af uddannet arkitekt og bygningskonstruktør

Vælg GRO og I får rådgivning af en arkitekt, der er uddannet ved Kunstakademiets Arkitektskole og som også er uddannet bygningskonstruktør. Derved sikres det, at arkitektur og byggeteknik går op i en højere enhed.

skitse af hus fra arkitekt

Visualisering af projekt

Inden du træffer beslutning om den endelige udformning af dit byggeprojekt, kan jeg varmt anbefale, at du får udarbejdet en visualisering af projektet. Visualiseringer kan også anvendes som prospektmateriale i forbindelse med køb og salg af ejendom. Jeg udfører mange former for visualiseringer og animationer.

Lokalplaner

Vælg GRO til udarbejdelse af de kommunale lokalplaner. Hos GRO lægges der vægt på at bidrage med at skabe både visionære og holdbare planer. Derudover lægges der vægt på planerne er holdbare og realistiske. Herunder kan du se eksempler på allerede udarbejdede lokalplaner:

Område til dagligvarebutik

Lokalplan for boligområde

Kontakt mig og få afklaret hvilke muligheder, der vil passe bedst til lige netop din sag. Ring på telefon 40 61 77 49 eller benyt kontaktformularen til at sende mig en besked.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os