Arkitekttegning af tilbygning

Nytænkende arkitektfirma i København

Søger du et visionært arkitektfirma med en erfaren arkitekt i København? Arkitektfirmaet GRO har solid erfaring med at virkeliggøre byggerier, hvor drømme, æstetik, funktionalitet og budget forenes og fuldendes. Hanne Gro er en anerkendt arkitekt i København og kan rådgive om både ombygninger, tilbygninger samt planlægning og tegning af ny arkitektur.

Arkitekt i København med højt byggeteknisk niveau

Jeg er uddannet ved Kunstakademiets Arkitektskole og har suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør. Det giver mig solid byggeteknisk indsigt og viden i tilrettelæggelsen af store som små byggeprojekter. Som arkitekt og bygningskonstruktør kan jeg tilbyde kyndig vejledning og en skræddersyet byggeproces, så du får det bedste resultat.

Professionel arkitekt med styr på reglerne

Ønsker du sikker og kompetent rådgivning, så er GRO det rette arkitektfirma i København. Det kan ofte være en fordel at kontakte en arkitekt i forbindelse med et byggeprojekt. Som arkitekt på mange byggeprojekter har jeg i mange år rådgivet ved nye byggeprojekter og har erfaring med byggesager. Jeg kan hjælpe med at sikre, at I vælger den mest optimale løsning til jeres projekt. Jeg kan desuden rådgive jer i, hvordan jeres byggeprojekt overholder gældende regler og love inden for byggeri.

Arkitekttegning

Ekspert i plantegninger og skitsetegninger

Jeg har i mange år udformet plan- og skitsetegninger til både erhvervs- og privatkunder med arkitekthjælp, hustegninger og ombyning af lejlighed eller renovering af villa. Udover at jeg er uddannet, har jeg også taget uddannelsen som bygningskonstruktør. Det betyder, at jeg besidder viden inden for både det byggetekniske og det visuelle, hvilket er en stor fordel i udformningen af plan- og skitsetegninger.

Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis du mangler en arkitekt i København

Jeg har arkitekttegnestue hjemme i Næstved, men størstedelen af mine kunder befinder sig i København. Jeg har dog også kunder i lokalområdet og på resten af Sjælland. Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer som arkitektfirma i Købehavn, er I meget velkommen til at kontakte mig. Jeg kan kontaktes på telefon 40 61 77 49 eller via min mail h@gro-maa.dk. I kan også anvende kontaktformularen her på hjemmesiden.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os