Arkitekttegning af tilbygning

Nytænkende arkitektfirma København

Søger du et visionært arkitektfirma i København? Arkitektfirmaet GRO har omfattende erfaring med at virkeliggøre byggerier, hvor drømme, æstetik, funktionalitet og budget forenes og fuldendes. Hanne Gro er en anerkendt arkitekt i København og kan rådgive om både ombygninger, tilbygninger samt planlægning og tegning af ny arkitektur.

Arkitektfirma i København med højt byggeteknisk niveau

Jeg er uddannet ved Kunstakademiets Arkitektskole i København og har suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør. Det giver mig solid byggeteknisk indsigt og viden i tilrettelæggelsen af store som små byggeprojekter. Som arkitekt og bygningskonstruktør kan jeg tilbyde kyndig vejledning og en skræddersyet byggeproces, så du får det bedste resultat.

Professionelt arkitektfirma med styr på reglerne

Er du på udkig efter sikker og kompetent rådgivning til dit næste byggeprojekt? Hos GRO Arkitektfirma i København yder vi arkitekthjælp, der sikrer, at dit byggeprojekt overholder byggereglementerne.

Der er mange krav til moderne byggeri i København – derfor er det essentielt at få kyndig rådgivning, så du ikke overskrider love og regler. Som arkitekt og bygningskonstruktør på adskillige byggeprojekter, har jeg den erfaring og forståelse, der er nødvendig for at bidrage med de mest optimale løsninger til dit projekt. Jeg er med dig hele vejen, og alle løsninger samt forslag tilpasses dit byggeprojekt – indenfor lovens rammer.

Arkitekttegning

Ekspert i plantegninger & skitsetegninger

Jeg har i mange år udformet plan- og skitsetegninger for både erhvervs- og privatkunder i København og har tilbudt arkitekthjælp til hustegninger og ombygning af lejligheder samt renovering af villaer. Foruden at være uddannet arkitekt er jeg også uddannet bygningskonstruktør. Det betyder, at jeg besidder viden inden for både det byggetekniske og den visuelle arkitektur, hvilket er en fordel ved udformning af plan- og skitsetegninger.

Har du brug for arkitekthjælp i København? Læs mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med plan- og skitsetegninger.

Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis du mangler en arkitekt i København

Jeg har arkitekttegnestue hjemme i Næstved, men størstedelen af mine kunder befinder sig i København. Jeg har dog også kunder i lokalområdet og på resten af Sjælland. Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer som arkitektfirma i København, er I meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg kan kontaktes på telefon 40 61 77 49 eller via min mail h@gro-maa.dk. I kan også anvende kontaktformularen her på hjemmesiden.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os