Arkitekttegning

Din bygningsarkitekt i København

Arkitekt Hanne Gro, indehaver af arkitektfirmaet GRO, har mere end 20 års erfaring som bygningsarkitekt i København. Overvejer I at ombygge jeres køkken, lave en tilbygning eller bygge et helt nyt hus? Der er ikke en opgave, der er for stor eller for lille for bygningsarkitekt Hanne Gro Larsen. Hør mere om, hvad firmaet kan tilbyde jer via kontaktformularen herunder eller på telefon 40 61 77 49.

Udlev jeres drømme

Drømmer I om at bygge et nyt hus? Eller drømmer I om at bygge om i jeres lejlighed? Jeg hjælper jer gerne med at skitsere og tegne jeres boligdrømme, så I kan få udlevet jeres drømme. Som bygningsarkitekt i København har jeg i de seneste 20 år assisteret med rådgivning ved byggeprojekter for både privat- og erhvervskunder. Jeg hjælper gerne med alle faserne i et byggeprojekt, lige fra skitserne til kontakt til entreprenører og håndværkere.

Min erfaring som bygningsarkitekt kommer jer til gode

Hvis I vælger Arkitektfirmaet GRO til jeres byggeprojekt, får I en bygningsarkitekt i København med en stor viden inden for byggeri. Jeg er uddannet arkitekt og bygningskonstruktør, hvilket giver en perfekt kombination af viden inden for det visuelle og det byggetekniske. Jeg er meget kvalitetsbevidst og sætte en ære i at udføre mit arbejde med stor dygtighed. Hos Arkitektfirmaet GRO er kunden altid i centrum, og der tages derfor udgangspunkt i at opfylde jeres behov og ønsker.

Arkitekttegning

Få et tilbud fra bygningsarkitekt i København

Kontakt Arkitektfirmaet GRO, hvis I skal bruge en bygningsarkitekt i København. Jeg står klar til at besvare eventuelle spørgsmål og rådgive jer i jeres byggeprojekt på telefon 40 61 77 49 eller på mail h@gro-maa.dk. Lad os sammen forvandle jeres boligdrømme til virkelighed.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os