Plantegning for privat hjem

Skitsetegning & Plantegning København

Arkitektfirmaet GRO har mange års erfaring med udarbejdelse af plantegning og skitsetegninger i København og resten af Sjælland til både private og erhverv. Jeg har i mere end 20 år realiseret tanker, drømme og projektideer til faktiske skitse- og plantegninger. Jeg er uddannet arkitekt og bygningskonstruktør, så jeg har den visuelle og byggetekniske viden, der skal til for at levere færdige plan- og skitsetegninger.

Som arkitekt tilstræber jeg mig at lave rum, der kan rumme glæde, sundhed, oplevelser og fællesskab. Hør mere om plan- og skitsetegninger på telefon 40 61 77 49 eller kontakt mig via kontaktformularen herunder.

Plantegning i København

Få lavet en plantegning til jeres projekt, uanset om det er et større erhvervsbyggeri eller drømmen om et nyt fritidshus. Jeg laver både plantegninger til eksisterende eller til kommende byggerier.

Ønsker I at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe med plantegning i København, er I altid velkommen til at kontakte mig omkring en uforpligtende samtale. Her kan jeg fortælle mere om processen og vores kommende samarbejde med udgangspunkt i jeres projekt.

Kontakt mig på telefon 40 61 77 49 eller via kontaktformularen og fortæl mig mere om jeres ønsker til en plantegning i København.

Unikke skitsetegninger

Går I med tanker eller drømme om et bygge-/boligprojekt, fx. tilbygning kan jeg hjælpe med at lave drømmene om til en faktisk skitsetegning. En skitsetegning gør det nemmere at se projektet for sig og kan være en hjælpe til, om man skal tage det næste skridt i processen. Jeg laver skitsetegninger for både private og erhverv i København samt resten af Sjælland.

plantegning København

Visualiser dine ideer

Med tegninger kan du visualisere din bygning, se hvordan huset er opbygget og om eventuelle projekter vil kunne fungere. Du får en ide om husets rum og størrelser på hver en etage og kan tage stilling til projekter og beslutninger, inden de realiseres.

Tegnestuen Gro besidder en stor faglig viden og med min uddannelse i både arkitektur og byggeteknik, er du sikret præcise tegninger, der går op i en højere enhed. Tegningerne hjælper dig et skridt nærmere et færdigt bygningsresultat efter dine ønsker.

Få lavet plantegning i København af tegnestuen GRO

Kontakt arkitekttegnestuen GRO og hør mere om skitsetegning og plantegning København. Ring på telefon 40 61 77 49 eller send en besked via kontaktformularen her på siden.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os